ارسال رایگان به سراسر کشور برای اولین سفارش شما

با رعایت نکات زیر، همواره می توانید بهترین خروجی‌های چاپ را توقع داشته باشید!

۱ . برای دستیابی به بهترین حالت تنظیمات طراحی، طرح های خود را درون قالب های آماده ایرانا طراحی نمایید. برای این منظور متناسب با نوع سفارش و ابعاد آن، قالب های آماده را از صفحه دانلود دریافت نمایید.

۲ . مد رنگ طراحی را در حالت CMYK تنظیم نمایید.

۳ . در مد طراحی، عمق بیت را ۸ بیت قرار دهید.

۴ . رزولیشن طراحی را  ۳۰۰ پیکسل بر اینچ در نظر بگیرید.

۵ . حتما قبل از ارسال برای چاپ، از فایل خود پرینت در ابعاد واقعی بگیرید و سایز فونت ها و ابعاد سایر المان ها را چک نمایید.

۶ . هنگام جا نمایی نوشته ها، لوگو و مطالب مهم طراحی، حتما فاصله ۳ میلیمتر الی ۵ میلیمتر از اطراف فایل را رعایت نمایید و صرفا در این فضاها از رنگ بک گراند یا طرح های زمینه ای استفاده نمایید.

۷ . ترجیحا از رنگ های تنپلات و پر استفاده ننمایید.

۸ . از گذاشتن کادر و یا قاب در حاشیه طراحی ترجیحا پرهیز نمایید.

۹ . سعی نمایید در کارهای دورو، رنگ های دو طرف کار یکسان باشند و یا حداقل اختلاف زیادی با هم نداشته باشند. به عنوان مثال یک طرف کار را رنگ سفید و طرف دیگر را رنگ مشکی طراحی نکنید.

۱۰ . چنانچه محصول انتخابی شما لب چسب و یا قالب تیغ دارد، حتما قالب طراحی را دانلود نمایید و طبق آن اقدام به طراحی نمایید. دقت نمایید که هنگام طراحی محصولاتی که لب چسب دارند، صرفا ۲ میلیمتر رنگ پس زمینه را به داخل لب چسب امتداد بدهید و ما بقی آن سفید باشد.

۱۱ . هنگام طراحی محصولاتی که خط تا دارند، حتما فاصله حداقل دو میلیمتر از طرفین خط تا رعایت شود.

۱۲ . هنگام طراحی محصولات چند برگی که صحافی منگنه، فنر و یا چسب می شوند، رعایت فاصله نیم سانتیمتری از طرفین قسمت صحافی شونده و یک سانتیمتر از سه طرف دیگر الزامی است. دقت نمایید در این فضاها صرفا رنگ زمینه و یا تصویر زمینه قرار گیرد.

13. چنانچه محصول انتخابی شما تا می‌شود و روکش سلفون هم ندارد، ترجیحا به منظور نمایان نبودن ترک‌های کاغذ، از طراحی رنگ های تنپلات و پر مخصوصا بر روی خطوط تا، اجتناب نمایید. دقت نمایید هر چه ضخامت مقوا بیشتر باشد این ترک ها نمایان تر می شود.

۱۴ . همواره سعی نمایید جهت تنظیم رنگ نهایی فایل چاپ خود، از مانیتورهای CRT صفحه تخت و یا از مانیتورهای حرفه ای طراحی که شرکت سازنده آن مدعی نمایش رنگ های اصلی می باشد، استفاده نمایید. دقت شود که تحت هیچ شرایطی معیار شما رنگ های درون مانیتورهای معمول و یا صفحه نمایش موبایل نباشد. جهت اطلاع از نحوه تنظیم رنگی که با ماشین چاپ همخوانی دارد، مطابق با دستور العمل کالیبره کردن مانیتور طراحی با دستگاه چاپ افست اقدام نمایید.

۱۵ . چنانچه در فایل طراحی خود از رنگ های زرشکی یا آلبالویی، مشکی، سورمه ای، طوسی، طلایی، سبز آبی یا فیروزه ای و بنفش استفاده کرده اید، لطفا مطابق با تصویر زیر فایل خود را طراحی نمایید.

۱۶ . به منظور حفظ کیفیت کارهای چاپ خصوصا در مورد سفارشات با زمینه تنپلات، توصیه می گردد در هنگام انتخاب رنگ، به هیچ عنوان از پالت رنگ و به صورت رنگ های اتفاقی انتخاب نکنید و رنگ ها را خودتان ترکیب کنید و یا از کدهای استاندارد رنگی موجود در نرم افزارهای طراحی مانند کارل، ایلاستریتور و … استفاده نمایید. رنگ های مورد استفاده تحت هیچ شرایطی نباید به صورت ترام خورد باشد. مثلاً کد رنگ چهاررنگ به صورت C = 62   M = 87   Y = 88   K = 91  مشخص است که به صورت اتفاقی انتخاب شده است و شامل ضمانت یکنواختی رنگ در کل سفارش و پشت نخوردن نمی باشد.

چنانچه رنگ تنپلات شما غیر از رنگ های حساس آموزش داده شده مانند سورمه ای، طلایی و …باشد، سعی نمایید صرفا از سه کانال در ترکیب رنگ ها استفاده نمایید و آن سه کانال، یکی درصد کمتر از ۴۰ و دو کانال دیگر یکی از آن ها می تواند ( بهتر است ) به صورت درصد ۱۰۰ باشد و کانال سوم هم به انتخاب خودتان باتوجه به رنگ مورد نظر تعیین گردد. توصیه می گردد به منظور خشک شدن راحت مرکب در سطح کاغذ و عدم وجود مشکلات بعدی، مجموع درصدهای به کار رفته در چهار کانال، بیش از ۲۷۰ نباشد. ( بر اساس استاندارد شرکت adobe، مجموع رنگ های استاندارد در چاپ افست در مد رنگی cmyk بر اساس نوع کاغذ چاپی، در بازه ۲۳۰ الی ۳۲۰ درصد باشد.  )

 

این نکته را به خاطر داشته باشید که برای داشتن زمینه‌های تنپلات خوب، یکنواخت و سالم، از ترکیب رنگ ها به صورت ترام و در چهار کانال جدا پرهیز نمایید و با توجه به دستوالعمل این بخش طراحی نمایید

 

۱۷ . چنانچه نوشته های طراحی شما مشکی رنگ است، به منظور جلوگیری از دوبینی نوشته و یا بور شدن رنگ متن مشکی، راهنمای طراحی کد رنگ مشکی را مطالعه نمایید و به آن پایبند باشید.

۱۸ . چنانچه محصول انتخابی شما یووی موضعی براق، یووی موضعی برجسته، یووی موضعی شنی و یا یووی موضعی اکریلی دارد، جهت آماده سازی فایل شابلون یووی موضعی، راهنمای مربوط به آماده سازی فایل شابلون یووی موضعی را مطالعه نمایید.

۱۹ . چنانچه محصول انتخابی شما چاپ طلاکوب یا چاپ نقره کوب دارد، راهنمای آماده سازی فایل کلیشه طلاکوب را مطالعه نمایید.

۲۰ . چنانچه محصول انتخابی شما چاپ برجسته دارد، جهت آماده سازی فایل کلیشه، مطابق با دستورالعمل آماده سازی فایل کلیشه برجسته اقدام نمایید.

۲۱ . چنانچه محصول انتخابی شما تک رنگ است، جهت دستیابی به بالاترین کیفیت چاپ و مطابقت داشتن فایل طراحی با خروجی چاپ، مطابق با راهنمای طراحی چاپ تک رنگ را مطالعه نمایید.

۲۲ . چنانچه محصول انتخابی شما دو رنگ است، جهت دستیابی به بالاترین کیفیت چاپ و مطابقت داشتن فایل طراحی با خروجی چاپ، مطابق با راهنمای طراحی چاپ دو رنگ اقدام نمایید.

۲۳ . چنانچه محصول انتخابی شما شامل رنگ های متالیک است، مطلب آموزشی آماده سازی فایل طراحی چاپ با مرکب متالیک را مطالعه نمایید.

۲۴ . چنانچه محصول انتخابی شما شامل رنگ های پنتون است، جهت دستیابی به بالاترین کیفیت چاپ و مطابقت داشتن فایل طراحی با خروجی چاپ، آماده سازی فایل طراحی چاپ با مرکب پنتون را مطالعه نمایید.

۲۵ .برای مشاهده یک محصول چاپی و درک صحیح شما از رنگ های چاپ شده، نور محیط بسیار حائز اهمیت است. لذا مطلب آموزشی نورهای استاندارد برای مشاهده یک محصول چاپی را حتما مطالعه نمایید.

۲۶ . بارکد و کیوآرکد در زمینه رنگی متضاد با رنگ خودش طراحی گردد . به عنوان مثال بارکد یا کیو آر کد مشکی را در زمینه تیره طراحی نکنید و در زمینه رنگ های روشن مثلا سفید طراحی گردد. توصیه می گردد به منظور راحت خوانده شدن کدهای بارکد یا کیو آر کد توسط اسکنرهای مربوطه، کد رنگ آن ها صرفا از یک کانال و مخصوصا مشکی استفاده گردد که خطاهای اجتناب ناپذیر در چاپ باعث آسیب رساندن به اطلاعات شما نشود.